27 Nisan 2015 Pazartesi

MEYVELİ PASTA


  • Pandispanya için:
  • 3 yumurta
  • 1 çay bardağı toz şeker
  • 2 yemek kaşığı su
  • 7 tepeleme yemek kaşığı un
  • Kabartma tozu
  • Vanilya
  • İçerisine eklemek için:
  • 1 poşet çikolatalı puding
  • 2 su bardağı süt (pudingi pişirmek için)
  • Çilek
  • Kivi
  • Pandispanyayı ıslatmak için:
  • Süt
  • Üzerin için:
  • 1 poşet krem şanti
  • 1 su bardağı süt

Hazırlanışı

Öncelikle kremşantiyi süt ile çırpıp buzdolabına gönderelim.
Kek için malzemeleri çırpıp en ufak boy tepsiye döküp pişirelim.
Pudingi pişirelim.
Meyveleri doğrayalım.
Pişen keki ikiye keselim süt ile ıslatalım.
Pudingi kekin bir tanesine dökelim meyveleri dizelim diğer keki üzerine kapatıp kremşanti sürüp süsleyelim 2 saat buzdolabında bekletip dilimleyip servis edelim.
Afiyet şeker olsun:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder