8 Nisan 2015 Çarşamba

RULO KATLI YAŞPASTA


  • 1 adet pasta tabanı
  • 1 poşet pasta kreması
  • 1 poşet krem şanti
  • Meyveli sos
  • Keki ıslatmak için süt
  • 2 adet kivi
  • Süsleme şekerleri (bonibon jelibon vs. )
  • Bitter çikolata
  • Hazırlanışı

Hemen hazırlayabileceğiniz hem pratik hem lezzetli bir pasta ;)

Öncelikle krem şantiyi ve pasta kremasını üzerindeki tarife göre hazırlayın.
Pasta tabanının her iki kısmınıda süt ile ıslatın.
Çikolatayı benmari usulü eritin.
Pasta tabanının üzerine pasta kremasını sürün dilimlenmiş kivileri dizin erittiğiMiz çikolatayı gezdirin diğer pasta tabanını üzerine kapatın.
Krem şantiyi üzerine sürün yanlara rulokatları dizin, pastanın üzerine meyveli sos döküp süslemesini yapın ve buzdolabında 2 saat beklettikten sonra dilimleyip servis edin
Afiyet şeker olsun :) 




2 yorum: