5 Şubat 2016 Cuma

MUZLU ÇİKOLATALI PASTA


Malzemeler:
1 adet pasta tabanı
Islatmak için: 1 çay bardağı süt

İçerisi için: 
1 adet pasta kreması ya da puding
Muz 
Damla çikolata

Üzeri için: 
1 poşet krem şanti+1 su bardağı süt
Frambuazlı sos
Süs şekerleri

Hazırlanışı:
Pasta tabanının her iki iç kısmını süt ile ıslatalım. 
İçerisi için puding ya da pasta kremasını hazırlayıp kekin üzerine sürelim, muz dilimleri ve damla çikolata serpelim.
Kremşantiyi hazırlayıp kekin üzerine sürelim sos ve süs şekerleri ile süsleyip buzdolabında bir iki saat dinlendirip servis edelim. Afiyetle ;) 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder